проходження гри метро 2033 | gameshare.com.ua - ігровий підхід

Проходження метро 2033




Повне проходження метро 2033

Пролог (початок гри метро 2033)

На самому початку гри нам покажуть предфинал гри, щоб зацікавити нас у грі. нагадаю що це буде відбуватися перед Останкінської вежею. Після прологу ми почнемо грати на станції ВДНГ , де і почнеться вся історія і початок шляху головного героя Артема.

На станцію приходить сталкер Хантер який відправиться подивитися на повехності щоб дізнатися що ж це за чорні тварі лізуть на станцію. Перед цим він віддасть свій жетон Артему і візьме з нього обіцянку того, що якщо він не повернеться, то наш герой віддасть цей жетон друзям Хантера і розповість про всієї ситуації на станції.

Також починається перша глава гри «В дорогу»

глава 1 «В дорогу

По дорозі на Ризьку дрезина на якій їхав Артем потрапить в аномалію і з'ясується, що в артема здатність потивостоять їм. Після аномалії на них відразу ж нападуть мутанти і тільки завдяки здібностям нашого героя люди на дрезині зможуть вижити

глава 2 Бурбон

Діставшись до Ризької Артем дізнається що станція закрита і далі шляху немає. Але на станції він зустрічає дивного типу на прізвисько Блискавка. Який знає таємний прохід зі станції і якщо він допоможе йому то він віддасть Артему свій автомат за це. Іншого виходу немає, доводиться погоджуватися.


Тут нам зустрінуться перші вороги люди і перша прихована місія. Нам доведеться пройти через лігво бандитів разом з Бурбоном. Також пройти місію міст.

Загублені катакомби

Катакомби, де нам зустрінуться монстри і аномалії з якої Артем витягне Бурбона. Після чого потрапимо на станцію Проспект Миру, де зустрінемо старих знайомих Бурбона яким він заборгував грошей. Але як завжди він викрутиться з цієї ситуації

Мертве місто

Щоб пройти далі Нашим героям доведеться вибратися на поверхню метро в саму Москву в мертве місто. До речі, в кінці цієї місії і відео можна знайти аванпост «Порядку» і прослухати магнітофон із записом Хантера. Що впливає на альтернативну кінцівку гри метро 2033.

глава 3 Хан

Після мертвого міста Артем разом з Бурбоном потраплять на сухаревскую станцію, де Бурбона візьме в полон «братва». Ми спробуємо його звільнити

Бурбона вб'ють. Після смерті Бурбона наш герой зустріне Хана який виведе його зі станції провівши по різним тунелях метро повінь душами раніше жили в метро і аномаліями.


Прийшовши на Тургенівську станцію ми з'ясовуємо що її захисникам потрібна допомога щоб підірвати тунелі з яких виходять мутанти і нападають на жителів. Після чого Хан відправить нас станцію Кузнецький міст.

Кузнецький міст

На станції Кузнецький міст Артем зустріне Андрія-майстра, який допоможе йому. Посадивши в багажне відділення дрезини він відправить нас через червоних.

глава 4 Війна

У цій главі ми потрапимо в самий центр війни між червоними фашистами. До речі корисне відео про те як пройти місію війна і знайти обхідні (спеціальні) шляху через фашистів і червоних.

Ми опинимося в самому тилу фашистів, звільнимо «червоних» бранців. Повоюємо з фашистською бойової дрезиной. Потрапимо в полон до них. Але нас звільнять двоє сталкерів, яким ми покажемо жентон Хантера.

Битва на дрезинах

Разом зі сталкером Павлом будемо прориватися через оборону фашистів на дрезині. Рекомендується почистити зброю, запастися патронами і набратися мужності — бій буде жаркий! І навіть після того, як прорвемося через гарнізон ворога, доведеться битися на кладовищі поїздів з монстрами в якому Павло загине.

Станція Павелецька

Ледь виживши після битви на дрезинах, наші битви не закінчаться. На Павелецькому ми будемо разом з захисниками відбивати станцію від монстрів. Оборона буде перервана і вмираючий капітан дасть нам плівку з записом щоб ми поставили її в ефір. Також на станції ми зустрінемо хлопчика якого врятуємо.

Форпост

І знову на поврхность! Знову в Москву. Знову фашисти і їх форпост. А також мутанти мешкають на поверхні.

Чорна станція

 

глава 5 Надія

Потрапивши в центр метро в Поліс, Артем дізнається про те що збори Поліса вирішив не допомагати його станції. Але Мельник один Хантера вирішує, що допоможе йому і його станції і у нього є план — знайти в бібліотеці архів з координатами секретного бункера «метро 2.»

Бібліотека і Книгосховище

У цій місії можна подивитися як пройти місію бібліотека і як пройти книгосховище і бібліотекарів.

На спарту

Після того, як Артем знайде в архіві запис про метро 2 він разом з Мельнико і Ульманом відправиться на їх базу на поверхні знаходиться у храмі, де ми ще раз зустрінемося з Ханом.

глава 6 Д-6

Артем разом з командою сталкерів відправиться в незвідану частина метро щоб знайти секретний бункер Д-6.

 

 

 

глава 7 Вежа

Артем разом з мельником відправиться на Останкінську вежу щоб з неї встановити систему для наведення ракет.

Фінал (кінцівка) метро 2033

Це та сама альтернативна (добра) кінцівка метро 2033. Коли Артем вирішує не знищувати лігво чорних і скидає систему наведення з вежі.